B2B Marketing Manager

By 18 november 2021Geen categorie

Wij zoeken een B2B Marketing Manager

Het commerciële team van INFO is opzoek naar een B2B Marketing Manager. Samen met Sales en de Brand Manager bepaal jij de commerciële koers van INFO en help je het bedrijf groeien. Je hebt alle vrijheid om de marketing naar je hand te zetten om zo nieuwe klanten aan te trekken. Dit is de plek als je opzoek bent naar een bedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke groei en waar je helemaal jezelf mag zijn.

Voor ons team zijn in hartje Amsterdam op zoek naar een:

B2B Marketing Manager

 

B2B Marketing Manager

Wie wij zijn

INFO helpt klanten zoals Just Eat Takeaway.com, VanMoof, OV-fiets en Growy met het vertalen van hun business uitdaging naar digitale producten en services met impact. Dit doen wij al sinds 1994. Samen met ons team bedenken, ontwerpen en ontwikkelen we duurzame oplossingen waarmee onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Organisaties helpen om te innoveren en zinvolle producten te creëren die een positieve bijdrage leveren aan ons dagelijks leven is wat we het allerliefste doen.

 

Over ons

Meer weten over de INFO cultuur?

 

Wat ga je doen

Als B2B Marketing manager werk je nauw samen met de Brand Manager. Samen vormen jullie het marketingteam en bepaal je de marketingstrategie van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van leads en weet welke marketingactiviteiten je moet inzetten om de juiste B2B doelgroep te bereiken en weet een marketing funnel in te richten. Naast het bepalen van de strategie werk je ook heel hands-on om de doelen van het marketingplan te behalen. Je werkt met de See-Think-Do-Care fases en weet wat nodig is om een gehele marketing funnel op te zetten die leads genereert die INFO naar een hoger commercieel niveau brengt. Het is fijn als je al bij een agency hebt gewerkt, maar geen must. Taken waar je verantwoordelijk voor bent: het ontwikkelen en uitvoeren van (marketing)communicatieplannen, opzetten van leadgen camapgnes, het creëren van content, analyseren en optimaliseren van (klant)journeys en opzetten van (online) campagnes opzetten van webinars, klant events en roundtables.

Wat we van jou verwachten

 • Ondernemend, je maakt je eigen marketingplan en zorgt dat deze gerealiseerd wordt. Je stelt heldere doelstellingen en bent hands-on in het bereiken hiervan;
 • Daadkrachtig, je bent proactief en creatief en weet wat nodig is om de marketing- en/of communicatiedoelen te bereiken;
 • Verantwoordelijk, je bent de expert dus jij bepaalt je mag buiten de gebaande paden experimenteren en neemt daarin je verantwoordelijkheid;
 • Enthousiast, benadert de zaken op een positieve manier en ziet oplossingen;
 • Organisatorisch, een campagne opzetten van A tot Z met bijbehorende resources en budgetbewaking;
 • Verbindend, je schakelt makkelijk met diverse stakeholders (in- en extern) en weet draagvlak te creëren;
 • Zelfstandig werkend, je hoeft niet aan de hand genomen te worden en weet het zelf goed te regelen;
 • Eager to learn, je bent intrinsiek gemotiveerd om je kennis en ervaring verder te ontwikkelen.

Je hebt

 • HBO/WO werk- en denkniveau minimaal 4 jaar ervaring in een marketingcommunicatie functie;
 • Sociaal vaardig, sterk in Nederlands en Engels (verbaal en schriftelijk);
 • Affiniteit met digital, technologie en innovatie;
 • Werkervaring bij een agency;
 • Ervaring met het opzetten en managen van omnichannel Leadgen campagnes;
 • Social Media campagnes (LinkedIN, Facebook, Instagram, Google);
 • Kennis van SEO optimalisatie;
 • Ervaring met Microsoft 365 pakket;
 • Ervaring met schrijven van blogs, landing pagina’s, invites en sociale media posts;
 • Ervaring met WordPress;
 • Ervaring met Adobe Creative Suit (photoshop, premier, indesign);
 • Gevoel voor humor.

Wij bieden

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een premievrij pensioen, flexibele werktijden, Macbook, mobiele telefoon, 30 vakantiedagen, etc.), bieden wij jou een uitdagende werkomgeving met inspirerende collega’s in hartje Amsterdam. Je krijgt de mogelijkheid om relaties met strategische DMU’s aan te gaan en de kans om een autoriteit te worden in een eigen markt en deze te laten groeien.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt en zitten op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Leuke collega’s, vrij- en soms do-mibo’s, een kantine met een droomlunch, even bijkomen in onze stadstuin en genoeg vrijheid voor een potje poolen of tafeltennis.

Kom ons team versterken

Kun jij na het lezen van deze vacature niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Uiteraard willen we je CV ontvangen, maar een sterke motivatiebrief is het belangrijkste criterium om uitgenodigd te worden voor een gesprek. We dagen je uit om jouw kwaliteiten en jouw toegevoegde waarde voor ons bedrijf te pitchen. Stuur je CV met motivatie naar jobs@info.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer via +31 (0)20 530 9100.

Verloop sollicitatieprocedure

Nadat we je CV mét motivatie hebben ontvangen, krijg je binnen 2 dagen een reactie van ons.  Mocht er een match zijn dan plannen we een kennismakingsgesprek in. De totale sollicitatieprocedure bestaat uit 2 tot 3 rondes (en eventueel een opdracht).

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.