Service Designer / Digitaal Strateeg

By 15 oktober 2021Geen categorie

Wij zoeken een Service Designer / Digitaal Strateeg

Wil je ook bij een bedrijf werken dat innovatie door zijn aderen heeft stromen? En werken met inspirerende collega’s die elke dag de beste technologieën gebruiken om de innovatiedoelen van hun klanten te verwezenlijken? Waar je kunt experimenteren en waar je jezelf mag zijn? Dan is INFO de plek voor jou!

Voor ons team zijn in hartje Amsterdam op zoek naar een:

 

Service Designer / Digitaal Strateeg

 

Service Designer

Wie zijn wij

Als business innovation partner, helpt INFO klanten zoals OV-fiets, Just Eat Take Away, NOC*NSF en GrowX met het definiëren van hun innovatievisie, roadmap en het ontwikkelen van hoogwaardige digitale producten en diensten. We geloven dat afstemming op alle aspecten binnen de organisatie van onze klanten helpt om een digitale strategie succesvol te implementeren. Door een nauwe samenwerking helpen wij onze klanten op een duurzame manier te groeien en innoveren. Dit doen wij al sinds 1994. Ons team bestaat inmiddels uit ongeveer 80 mensen met 14 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor digitale innovatie hebben.

Over ons

Meer weten over de INFO cultuur?

 

Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar een ervaren service designer die onze klanten op strategisch niveau kan adviseren, inspireren en concepten uiteindelijk kan implementeren samen met een development team. Jij hebt het vermogen waarde toe te voegen in elk fase van een project; van pitches en voorstellen schrijven voor nieuwe uitdagende projecten tot het adviseren van klanten over bedrijfswaarde en behoeften van de eindgebruiker tijdens onze development tracks. In exploratiefases faciliteer je workshops en werk je nauw samen met de klant en stakeholders om business problemen te identificeren en kansen voor nieuwe groei te onderzoeken. Met het development team ontwikkel je oplossingen die je regelmatig valideert met eindgebruikers en zo nodig bijstuurt om het beste resultaat voor de klant en eindgebruikers te bereiken.

 

Wat we van jou verwachten

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het adviseren op strategisch niveau, het bedenken en uitwerken van concepten en het implementeren van digitale producten en diensten.
 • Je bent nauw betrokken bij het verkennen van nieuwe partnerships tijdens commerciele trajecten en helpt potentiële klanten om hun behoeften in kaart te brengen.
 • Samen met onze klanten ontwikkel je een digitale strategie en visie op een product of dienst.
 • Je bent een bron van nieuwe ideeën en mogelijkheden voor onze klanten.
 • Je benadert problemen op een holistische manier. Je kijkt verder dan het oplossen van technologische problemen en verliest nooit de behoefte van de eindgebruiker en de doelen van de klant uit het oog.
 • Je ontwerpt niet alleen een dienst, je zorgt er ook voor dat deze wordt gebouwd en geïmplementeerd op de manier die je voor ogen had. Hiervoor werk je nauw samen met de product designer uit het development team.
 • Je spreekt de taal van het development team.
 • Je kunt je een nieuw kennisdomein snel eigen maken.
 • Je bent op de hoogte van nieuwe digitale technologieën en je doorziet wat de impact hiervan is op de digitale strategie en organisatie van onze klanten.
 • Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van digitale oplossingen samen met een development team in een Agile proces.
 • Je brengt je servicedesign kennis naar buiten door het schrijven van blogs, White papers en het geven van presentaties, bijvoorbeeld in een live cast.

 

Jij hebt

Wij houden van nieuwsgierigheid en een nieuw perspectief in onze teams, daarom verwelkomen we mensen met verschillende opleidings- en professionele achtergronden. De ideale persoon voor deze rol heeft echter het volgende te bieden;

 • Je hebt ruime ervaring met het werken voor meerdere klanten, bij voorkeur aan bureauzijde en in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ruime ervaring in het adviseren op strategisch niveau, het bedenken en uitwerken van concepten en het implementeren van digitale producten en diensten.
 • Je hebt ruime ervaring in het werken voor meerdere klanten, bij voorkeur aan bureauzijde.
 • Je ziet patronen in problemen en domeinen en kunt deze samenvoegen tot bruikbare inzichten.
 • Je hebt een passie voor servicedesign en het optimaliseren van processen om de beste klantervaring te bieden.
 • Je kunt complexe problemen & ideeën duidelijk en overtuigend uitleggen aan verschillende doelgroepen.
 • Je hebt ruime ervaring met het leiden van exploratiefases, waaronder het faciliteren van workshops en het afnemen van interviews.
 • Je hebt een traditionele designopleiding afgerond waarna je doorgegroeid bent van UX-designer tot service designer of digitale strateeg. Een andere mogelijkheid is een achtergrond in bedrijfskunde of sociale wetenschappen waarna je hebt gewerkt in softwareontwikkeling als bedrijfsanalist, producteigenaar of strategisch consultant.
 • Je hebt een hoge emotionele intelligentie, zelfs in stressvolle situaties
 • Je bent comfortabel in het zelfstandig werken en in staat om doordachte beslissingen te nemen met beperkte informatie.
 • Je hebt ruime ervaring met werken in een Agile proces.
 • Je bent bekend met tools zoals Miro & Sketch en weet ze te gebruiken.

 

Wij bieden

Een plek in een ambitieus en hecht team waar je zelfstandig je gevarieerde functie invulling kan geven. Je krijgt alle ruimte om je ideeën uit te voeren en te experimenteren met nieuwe methodes en technieken. Daarnaast bieden we natuurlijk een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een premievrij pensioen en flexibele werktijden.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt en zitten op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Hier vind je leuke collega’s en fameuze quiz- en borrelavonden. Je kan er een potje poolen of tafeltennis spelen maar ook even bijkomen in onze relaxte stadstuin. Naast werken op kantoor zorgen we ervoor dat kan je ook op een comfortabele manier vanuit huis kunt werken.

 

Kom ons team versterken

Kun jij na het lezen van deze vacature niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV, motivatie en portfolio van je meest inspirerende en relevante werk naar jobs@info.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer via +31 (0)20 530 9100.

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.