Scrum Master / Agile coach

By 11 juli 2020Geen categorie

Wij zoeken een Scrum Master / Agile coach

Wil je ook bij een bedrijf werken dat innovatie door zijn aderen heeft stromen? En werken met inspirerende collega’s die elke dag de beste technologieën gebruiken om de innovatiedoelen van hun klanten te verwezenlijken? Waar je kunt experimenteren en waar je jezelf mag zijn? Dan is INFO de plek voor jou!

Voor ons team zijn in hartje Amsterdam op zoek naar een:

Scrum Master

 

BELANGRIJK: Voor deze vacature zijn we op zoek naar een kandidaat die vloeiend Nederlands spreekt.

 

Scrum Master

 

Wie wij zijn

In onze rol als business innovation partner, helpt INFO klanten zoals OV-fiets, Greenwheels, Just Eat Takeaway.com en GROWx met het definiëren van hun innovatievisie en roadmap (advisory), het ontwikkelen van go-to-market digitale producten en services (strategy) en het opleveren van hoogwaardige digitale oplossingen (delivery). Dit doen wij al sinds 1994. Ons team bestaat inmiddels uit ongeveer 70 mensen met 21 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor innovatie in hun DNA hebben.

 

Over ons

Meer weten over de INFO cultuur?

 

Wat ga je doen

Als Scrum Master faciliteer je je teamleden zodat ze zich (volledig) kunnen richten op software-ontwikkeling. Tijdens een sprint ondersteun je het team en zorg je ervoor dat alles volgens de Scrum-principes en binnen de gestelde contractuele kaders verloopt. Bij de aanvang van een nieuw project geef je samen met de Product Owner (PO) van de klant de samenwerking vorm. Ook coach je de PO tijdens het project. Je combineert projectvisie met organisatorische vaardigheden en hebt uitstekende projectmanagement-skills.

INFO werkt met verschillende multi-disciplinaire klant-teams, die allen werken met Scrum. Agile werken is voor ons dan ook het uitgangspunt in alle dienstverlening naar klanten en waar mogelijk passen we dit ook in onze interne processen toe.

Wat we van jou verwachten

 • Je bent een stevige organisator, lost problemen op en houdt alle belanghebbenden betrokken;
 • Je bent enthousiast en communicatief sterk;
 • Je kunt je visie overtuigend onderbouwen en soepel schakelen tussen tech talk en zakelijk taalgebruik;
 • Je hebt een scherp oog voor waar processen verbeterd kunnen worden;
 • Je neemt de leiding in retrospectives en stimuleert het zelfsturend vermogen van het team;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Jij hebt

 • Meer dan 4 jaar ervaring als scrum master;
 • Een diploma hoger onderwijs (gelijkwaardig aan een Nederlands hbo-diploma of hoger);
 • Een Scrum Master-certificaat en/of een Prince 2 certificaat is een pré;
 • Ervaring in een innovatieve en veranderende (agency) omgeving;
 • Een goed gevoel voor humor.

 

Wij bieden

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een premievrij pensioen en flexibele werktijden, bieden wij jou een zelfstandige en gevarieerde functie in een ambitieus en hecht team, waar je alle ruimte krijgt om je ideeën uit te voeren en te experimenteren met nieuwe methodes en technieken.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt en zitten op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Leuke collega’s, vrij- en soms do-mibo’s, een kantine met een droomlunch, even bijkomen in onze stadstuin en genoeg vrijheid voor een potje poolen of tafeltennis.

 

Kom ons team versterken

Kun jij na het lezen van deze vacature niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar jobs@info.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer via +31 (0)20 530 9100.

 

Verloop sollicitatieprocedure

Nadat we je CV mét motivatie hebben ontvangen, krijg je binnen 2 dagen een reactie van ons.  Mocht er een match zijn dan plannen we een kennismakingsgesprek in. De totale sollicitatieprocedure bestaat uit 2 tot 3 rondes (en eventueel een opdracht).

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.