Sales / marketing stagiair(e)

By 10 november 2020Geen categorie

Wij zoeken een Sales / marketing stagiair(e)

Ben jij opzoek naar een meewerkstage? Heb je ambitie om veel ervaring op te doen in marketing en sales en wil jij werken voor een toonaangevend digital agency in hartje Amsterdam? Lees dan snel verder.

 

Over INFO

Afgelopen jaren heeft INFO zich ontwikkeld van Digital Agency naar Business Innovation Partner. Wij helpen klanten zoals OV-fiets, Greenwheels en Adyen met het definiëren van hun innovatievisie en roadmap, het ontwerpen van digitale producten en services en het opleveren van hoogwaardige digitale oplossingen. Ons team bestaat uit 90 mensen met 21 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor design en innovatie in hun DNA hebben. Samen hebben we sinds 1994 al meer dan 1000 projecten gedaan voor ruim 250 klanten.

 

Business Development stage bij INFO

INFO is op zoek naar een stagiair(e) die ons team vanaf februari tot en met juli 2021 (of een in overleg af te stemmen periode) komt versterken. Wij bieden je een leuke en leerzame stageperiode waarin jij veel vrijheid krijgt om je kwaliteiten en skills verder te ontwikkelen. Samen bepalen we waar jouw interesse ligt en hoe jij je persoonlijke doelstellingen kunt bereiken.

Het Sales & Marketing team van INFO zorgen er samen voor dat we onze doelgroep het hele jaar door bereiken met marketingactiviteiten zoals onze maandelijkse podcast, social media advertising, blogs en events. De leads die voortkomen uit deze activiteiten worden door jou als Sales / Marketing stagiair(e) gekwalificeerd, genurtured en geconverteerd naar sales opportunities. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in nauwe samenwerking met onze sales marketeer en marketing manager.

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je leert wie onze doelgroep is. Samen met het team update je onze targetlist continu en breng je prioriteiten aan;
 • Je beheert de leads die uit marketingactiviteiten komen en kwalificeert deze naar mogelijke kansen. Zo creëer je een continue stroom aan verkoopkansen;
 • Jij weet wat onze doelgroep bezighoudt. Via verschillende tools monitor je wat er gebeurt in de markt. Deze kennis deel je met het team zodat onze marketingactiviteiten en content altijd spot-on zijn. Dit kost je weinig moeite, want je hebt veel interesse in topics zoals digitale transformatie en innovatie;
 • Organiseren we een event? Dan zorg jij ervoor dat we belangrijke prospects uitnodigen en plan je kennismakingen met bezoekers;
 • Je maakt kennis met alle facetten van sales zoals het opvolgen van leads en deze converteren tot afspraken, social selling, Account Based Marketing, het maken van offertes en het voorbereiden van pitches.
 • Niet elke prospect is klaar voor een kennismaking. Samen met marketing nurture jij deze personen en zorg je ervoor dat we relevante content met hen delen totdat het relevant is hen uit te nodigen voor een afspraak;
 • Je bent continu scherp op het verbeteren van ons new business proces.

 

Het team waarin je werkt wordt gekenmerkt door ambitie, professionaliteit en humor. Wij hechten dan ook veel waarde aan jouw persoonlijkheid. Jij omschrijft jezelf als zelfstandig, energiek en doortastend. In commercie geldt dat de aanhouder wint. Jij hebt daarom een initiatiefrijke en positieve houding, ook na de zoveelste ‘afwijzing’ van een prospect.

 

Wat we van jou verwachten

 • Je zoekt een meewerkstage per februari 2021;
 • Je doet een hbo of universitaire opleiding in de richting Commerciële economie, Marketing of Bedrijfskunde;
 • Je bent (minimaal) 32 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit met digital, technologie en innovatie;
 • Je hebt goede communicatieve skills in het Nederlands en Engels. Zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent op zoek naar een functie waarin je jezelf kan ontwikkelen: Je wilt leren, presteren en groeien;
 • Je bent ondernemend: je hebt geen gebrek aan energie, je bent resultaatgericht en altijd proactief op zoek naar nieuwe kansen.

 

Wij bieden

Naast een stagevergoeding en flexibele werktijden, bieden wij jou een super gevarieerde stage met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je stagedoelen te halen en nieuwe kwaliteiten en skills te ontwikkelen.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt in Amsterdam, en op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam CS. Gezien de situatie rondom het coronavirus werken we momenteel zo veel mogelijk vanuit huis en gaan we ervan uit dat deze situatie niet op korte termijn verandert. Om je zo goed mogelijk te begeleiden proberen we minimaal 1 keer per week samen te komen op kantoor. Daarnaast word je dagelijks begeleid via onze online communicatiekanalen en starten we de dag met een online standup.

 

Geïnteresseerd?

Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van onze vacature, stuur dan je CV met motivatie brief. Je krijgt altijd binnen twee dagen reactie. Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer.

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.