Marketing stagiair(e)

By 18 oktober 2022Geen categorie

Wij zoeken een Marketing stagiair(e)

Hoi, wij zijn INFO.

Misschien hoor je voor het eerst van ons. Maar de kans is groot dat je al een keer gebruikt hebt gemaakt van de producten die wij ontwikkelen. Als je een OV-fiets pakt, je VanMoof onderhoudt nodig heeft of als je een GreenWheels pakt bijvoorbeeld. We combineren design, data en technologie op strategisch niveau om de juiste digitale oplossing te realiseren die bedrijven versterken. INFO bestaat uit een team van 80 internationale professionals met een voorliefde voor innovatie. Als individuen hebben we zo onze eigen talenten, ambities en visies, maar samen maken we de grootste impact. We blijven nieuwsgierig en leren constant bij, zodat we de scherpe vragen kunnen stellen die leiden tot het beste resultaat.

Ons Marketing Team is op zoek naar een stagiaire(e). We hebben je een uitdagend stage op het snijvlak van LeadGen/Branding te bieden. Dit betekent dat we verwachten dat jij je bemoeit met Podcasts, Advertising, Content, Analytics, Automation en Events.

 

 

Over INFO

Wij helpen klanten zoals NS (OV-fiets), Greenwheels en Adyen met het definiëren van hun innovatievisie en roadmap, het ontwerpen van digitale producten en services en het opleveren van hoogwaardige digitale oplossingen. Ons team bestaat uit 90 mensen met 21 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor design en innovatie in hun DNA hebben. Samen hebben we sinds 1994 al meer dan 1000 projecten gedaan voor ruim 250 klanten.

 

Marketing stage bij INFO

INFO is op zoek naar een stagiair(e) die ons team vanaf januari tot en met mei (of een in overleg af te stemmen periode) komt versterken. Wij bieden je een leuke en leerzame stageperiode waarin jij veel vrijheid krijgt om je kwaliteiten en skills verder te ontwikkelen. Samen bepalen we waar jouw interesse ligt en hoe jij je persoonlijke doelstellingen kunt bereiken. We zijn dol op data. Of nee, we houden van content. Of eigenlijk van allebei. En dat is logisch, een modern marketing departement is beiden. Daarom ga je met beide takken van sport aan de slag. Wij bieden je een leuke en leerzame stageperiode waarin jij veel vrijheid krijgt om je kwaliteiten en skills verder te ontwikkelen. Samen bepalen we waar jouw interesse ligt en hoe jij je persoonlijke doelstellingen kunt bereiken.

 

Ontwikkel jezelf tot B2B Marketing specialist

Als marketing stagiair ben je onderdeel van het Sales & Marketing team van INFO. Samen met de Marketing- en Brandmanager van INFO zorg je ervoor dat we het hele jaar door onze doelgroep bereiken met marketingactiviteiten zoals onze nieuwsbrief, social media (advertising), blogs en events.

Het team waarin je gaat werken wordt gekenmerkt door ambitie, professionaliteit en humor. Wij hechten dan ook veel waarde aan jouw persoonlijkheid. Daarom zoeken we iemand met de volgende eigenschappen:

 • Je bent nieuwsgierig en proactief en volgt graag de laatste trends op het gebied van (online) marketing;
 • Je bent leergierig en hebt zin om échte ervaring op te doen met marketingtools en programma’s zoals Google Analytics, Google Ads, Social Media (Advertising) en Figma;
 • Je hebt een creatieve mindset, maar je kan ook erg kritisch zijn;
 • Je bent ondernemend: je hebt geen gebrek aan energie, je bent resultaatgericht en altijd proactief op zoek naar nieuwe kansen.

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Schrijven en redigeren van cases, blogs en artikelen voor onze website info.nl;
 • Creëren van visuele content voor onze website en social media kanalen;
 • Assisteren bij de voorbereiding en uitvoering van eigen en gesponsorde evenementen;
 • Meedenken over campagnes;
 • Meedenken over hoe we events aanvliegen;
 • Meewerken aan onze maandelijkse email nieuwsbrief;
 • Je zorgt ervoor dat onze social media kalender altijd goed gevuld is en creëert samen met het team de leukste content;
 • Samen met de Marketing Manager optimaliseer je onze Social Media Ads, Google Ads en automations

 

Wat we van jou verwachten

 • Je volgt minimaal een hbo-opleiding en zit in het derde of vierde jaar;
 • Je hebt veel interesse in innovatie en technologie en je kiest bewust voor een stage bij een digital agency;
 • We hopen dat je net als wij van dingen maken houdt, van beeld, van schrijven, optimaliseren en knutselen aan MarTech.
 • Heb jij talent voor fotografie/videografie? Dan heb je een streepje voor.

 

Wij bieden

Naast een stagevergoeding en flexibele werktijden, bieden wij jou een super gevarieerde stage met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je stagedoelen te halen en nieuwe kwaliteiten en skills te ontwikkelen.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt in Amsterdam, en op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam CS. Leuke collega’s, borrels, een kantine met een droomlunch, even bijkomen in onze stadstuin en genoeg vrijheid voor een potje poolen of tafeltennis.

 

Geïnteresseerd?

Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van onze vacature, stuur dan je CV met motivatie brief. Je krijgt altijd binnen twee dagen reactie. Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer.

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.