JavaScript/TypeScript Engineer (React/Node.js)

By 20 april 2021Geen categorie

Wij zoeken een JavaScript/TypeScript Engineer (React/Node.js)

Wil je ook bij een bedrijf werken dat innovatie door zijn aderen heeft stromen? En werken met inspirerende collega’s die elke dag de beste technologieën gebruiken om de innovatiedoelen van hun klanten te verwezenlijken? Waar je kunt experimenteren en waar je jezelf mag zijn? Dan is INFO de plek voor jou!

Voor ons team in hartje Amsterdam zijn we op zoek naar een:

 

JavaScript/TypeScript Engineer (React/Node.js)

 

 

Wie wij zijn

Als business innovation partner, helpt INFO klanten zoals OV-fiets, Greenwheels, Voetbal International en Adyen met het definiëren van hun innovatievisie en roadmap (Advisory), het ontwikkelen van go-to-market digitale producten en services (Strategy) en het opleveren van hoogwaardige digitale oplossingen (Delivery). Dit doen wij al sinds 1994. Ons team bestaat inmiddels uit ongeveer 80 mensen met 14 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor innovatie in hun DNA hebben.

 

Over ons

Meer weten over de INFO cultuur?

 

Wat ga je doen

Naast het gebruik om snelle en schaalbare applicaties te bouwen met behulp van event-driven en asynchrone I / O of het draaien van front-end development automation tooling, kan JavaScript een game-changer zijn. De mogelijkheid om volledige full-stack isomorphic met reactive rendering zijn enablers voor agile development en geweldige gebruikerservaringen. Onze zelfsturende, multidisciplinaire teams zijn afgestemd op de situatie van onze klant en stellen hen in staat snel te experimenteren. We werken samen met onze klanten om producten en diensten continu te verbeteren op basis van bruikbare inzichten van hun gebruikers. Een geweldige gebruikerservaring vormt de kern van een geweldig product. Al deze factoren moeten samenwerken om hieraan bij te dragen. Producten die echt geliefd en succesvol zijn, zien er niet alleen goed uit, maar presteren ook heel goed op alle devices en verbindingen. Wij zijn van mening dat een diepgaand begrip van de onderliggende technologie essentieel is bij het maken van deze producten.

Wat we van jou verwachten

Het is fijn als je jQuery kent, maar dat is nog niet genoeg. Als developers, zeggen we alleen “JavaScript” zodat HR begrijpt waar we het over hebben; wat we eigenlijk bedoelen is:

• ES2020, TypeScript en JSX
• React en Redux
• Component-based CSS door pre-/post-processing of CSS-in-JS
• ServiceWorker API
• Node.js en het ecosystem
• WHATWG DOM & HTML scripting APIs
• CSS3 animations en responsive web development

En development practices zoals:

• Debugging first: source maps voor alles
• Automated QA en testing met gebruik van tools: van Jest voor unit tests tot Cypress voor end-to-end testing
• Developing voor Core Web Vitals en PWAs
• Continuous Integration en Continuous Deployment
• Transpiling met Babel en bundling met Webpack
• Je weet precies hoe het huidige JavaScript ecosystem in elkaar steekt en zoekt altijd naar mogelijkheden om nog betere producten te leveren.

Jij hebt

• Minimaal vier jaar hands-on ervaring met agile development (bijv.Scrum, Kanban, XP) en je vindt het leuk om op die manier te werken.
• Substantiële kennis opgebouwd van essentiële agile-practice zoals test-driven development, continue integratie, refactoring en pair-programmering.

 

Wij bieden

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een premievrij pensioen en flexibele werktijden, bieden wij jou een zelfstandige en gevarieerde functie in een ambitieus en hecht team, waar je alle ruimte krijgt om je ideeën uit te voeren en te experimenteren met nieuwe methodes en technieken.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt en zitten op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Leuke collega’s, vrij- en soms do-mibo’s, een kantine met een droomlunch, even bijkomen in onze stadstuin en genoeg vrijheid voor een potje poolen of tafeltennis.

 

Kom ons team versterken

Kun jij na het lezen van deze vacature niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar jobs@info.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer via +31 (0)20 530 9100.

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.