DevOps Engineer / Cloud Engineer

By 27 juni 2019Geen categorie

Wij zoeken een DevOps Engineer / Cloud Engineer

INFO ontwikkelt oplossingen voor digitale uitdagingen. En versimpelt ze tot
vernieuwende en gebruiksvriendelijke apps en ervaringen. Om dat mogelijk te maken, werken we het liefst voor organisaties die vooruitstrevend zijn in omarming van digitale technologieën, actief met ontwikkelen van online toepassingen en graag een volgende stap nemen in hun digitale transformatie.

Wil je ook bij een bedrijf werken dat innovatie door zijn aderen heeft stromen? Waar je met inspirerende en kleurrijke collega’s werkt, die de nieuwste technologieën gebruiken om innovatiedoelen van hun klant te verwezenlijken? Waar je kunt experimenteren en waar je jezelf mag zijn? Dan is INFO de plek voor jou!

Voor ons team zijn in hartje Amsterdam op zoek naar een:

 

DevOps Engineer / Cloud Engineer

 

Devops Cloud Engineer

 

Wie wij zijn

Als business innovation partner helpt INFO klanten zoals OV-fiets, Greenwheels, Justeat-Takeaway en Adyen met definiëren van hun innovatievisie en roadmap (advisory), het ontwikkelen van go-to-market digitale producten en services (strategy) en het opleveren van hoogwaardige digitale oplossingen (delivery). Dit doen wij al sinds 1994. Ons team bestaat inmiddels uit ongeveer 80 mensen met 14 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor innovatie in hun DNA hebben.

 

Over ons

Meer weten over de INFO cultuur?

 

De functie van DevOps engineer

Oplevering en beheer van online omgevingen is een specialisme. Als DevOps engineer ben je een onderdeel van één van onze scrum-teams. Je bouwt met je team aan project(en) en ci/cd-tools; van roadmap, sprints en tracks tot productiedatum en de operationele fase. Je bewaakt de veiligheid en robuustheid van het product. INFO richt zich op levering en beheer van online toepassingen met hoge beschikbaarheidseisen binnen én buiten kantoortijd.

Naast eigen (virtuele) infrastructuur werkt INFO voor klanten vooral in AWS en Azure. Beveiligingsmaatregelen voor toegang tot bedrijfsmiddelen en – informatie zijn ingericht volgens de hoogste eisen. De bedrijfsvoering en beheer zijn al enkele jaren ISO27001 gecertificeerd. Wij volgen ontwikkelingen op het gebied van kwetsbaarheden in (online) services op de voet en nemen maatregelen om misbruik van online omgevingen te voorkomen.

Het resultaat: veiligheid en flexibiliteit, snel en adequaat handelen bij storingen, minimaliseren van downtime, een voorspelbaar resultaat, transparante werkwijze, goede samenwerking met derde partijen en applicatie-teams, stabiliteit, optimale performance en klanten die onder de indruk zijn. Met meerdere klanten werken we dan ook al jaren samen.

 

Wat ga je doen?

Als DevOps engineer ben je onderdeel van een Scrum-team. Begeleid door een scrum master werk je in sprints met developers, designers en de klant samen aan online services en applicaties, die steeds bruikbaarder en waardevoller worden voor klant en (eind)gebruikers. Als DevOps engineer houd je je bezig met automatiseren van build- en deploy pipelines en cloud native diensten op AWS of Azure, beheren en monitoren van schaalbare DTAP omgevingen, gericht op een optimale beschikbaarheid van services en halen van afgesproken dienstverlening. Je behandelt sprint-stories, wijzigingen en incidenten, geeft technisch advies en ondersteuning aan klanten en collega’s binnen je scrum team en in het team van DevOps engineers.

 

Wie wij zoeken

Voor ons bestaande team van DevOps engineers zoeken wij een enthousiaste en creatieve collega met passie voor solide internet toepassingen met eigenschappen als:

 • Bedreven in beheer van native en serverless cloud diensten en technieken voor AWS en/of Azure, zoals ECS/ACS, Api Gateway, Lambdas/Functions
 • Ervaren met geautomatiseerd deployen van cloud-diensten m.b.v. AWS CloudFormation of ARM Templates
 • Begaan met online veiligheid en op de hoogte van GDPR
 • Ervaren met Bash en/of Powershell en één of meer van onze veelgebruikte programmeertalen: Java(Script), Kotlin, Python en/of Go
 • Ervaren met ontwikkel technologieën als Git, Bitbucket/Github/Gitlab, JIRA/TFS/CodeCommit, Jenkins, Ansible
 • Handig en actueel met gebruik van Docker(-compose) en Kubernetes of Mesos&Marathon
 • Bekend met applicatie- en webservices: Node.JS, Apache/Nginx, Springboot, ActiveMQ/RabbitMQ, Keycloak/Okta, Grafana, ElasticSearch/Kibana, etc.
 • Ervaring met Monitoring en Alerting systemen als Prometheus, CloudWatch en Zabbix
 • Beschikt over actuele kennis van TCP/IP protocollen
 • Je neemt een leidende rol in het leveren van een stabiele infrastructuur en applicatie raamwerk voor eindgebruikers en het ontwikkelteam
 • Je draagt verantwoordelijkheid over je resultaten en bent een benaderbaar persoon voor je collega’s en klanten
 • Je opleidingsniveau is HBO+

 

Wij bieden

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen (bij 40 u/wk), een premievrij pensioen en flexibele werktijden, bieden wij jou een zelfstandige en gevarieerde functie in een gedreven en hecht team. Hierin kun je je volledig uitleven op de techniek, krijg je een hoge mate van verantwoordelijkheid en autonomie en volop kansen om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt en op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Leuke collega’s, mibo’s, een kantine met een droomlunch, chillen in onze stadstuin en genoeg vrijheid voor een potje pool of tafeltennis.

 

Kom ons team versterken

Kun jij na het lezen van deze vacature niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar jobs@info.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer via +31 (0)20 530 9100.

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.