DevOps engineer

By 27 juni 2019Geen categorie

Wij zoeken een DevOps engineer

INFO ontwikkelt oplossingen voor complexe digitale vraagstukken. En versimpelt ze tot innovatieve, gebruiksvriendelijke online-ervaringen. Zodat het digitale eindproduct intuïtief en behapbaar is voor producent én consument.

Om dat te realiseren, werken we het liefst voor vooruitstrevende bedrijven die actief op zoek zijn om een volgende stap te nemen in hun digitale transformatie.

Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam.

Van ‘Internet Agency’ naar ‘Business Innovation Partner’

Info.nl is begonnen in 1994, de tijd dat we nog pionierden door bedrijven op het web te helpen. Daarna werden we meer een ‘Internet Agency’, waarbij we toegevoegde waarde creëerden met digitale oplossingen. Gevolgd door een periode waarin we cliënten hielpen met hun digitale transformatie door ze ‘lean digital’ te maken. Vandaag de dag zijn we geëvolueerd naar een business innovatie partner die bedrijven helpt met hun business evolution en revolution, op weg naar een duurzame toekomst.

INFO is een bureau met ambitie, ervaring en een veelzijdig klantportfolio, en staat bekend om de prettige werksfeer waarbij integriteit en samenwerking voorop staan. INFO wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur waarin zelforganiserende klantenteams verantwoordelijk zijn voor de resultaten. Wij werken vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam met een zeer internationale groep mensen.

In verband met onze ambitieuze plannen voor de toekomst zoeken wij DevOps Engineer.

De functie van DevOps engineer

Opleveren en beheren van online omgevingen is een specialisme. Als DevOps engineer ben je een onderdeel van onze scrum-teams. Je begeleidt je projecten en build-toolchains van de eerste Sprint naar de operationele fase en daarin bewaak je ook de veiligheid. Als DevOps engineer sta je daarnaast opgesteld om met een team van engineers zorg te dragen dat deze bedrijfskritische online omgevingen op een veilige, stabiele manier 24 x 7 voor de wereld bereikbaar zijn. INFO is volledig ingericht op het leveren van internet- en extranet-services met hoge beschikbaarheidseisen.

INFO heeft de beschikking over een eigen datacenter-ruimte en werkt daarnaast samen met verschillende cloud- en platform-providers. De beveiligingsmaatregelen voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om de toegang tot de servers en de bedrijfsinformatie. Onze engineers volgen daartoe de ontwikkelingen op het gebied van mogelijke software vulnerabilities op de voet en nemen maatregelen om misbruik van online omgevingen te voorkomen.

Het resultaat: veiligheid en flexibiliteit, snel en adequaat handelen bij storingen, minimaliseren van downtime, een voorspelbaar resultaat, transparante werkwijze, goede samenwerking met derde partijen en applicatie-teams, stabiliteit, optimale performance en klanten die onder de indruk zijn.

Met meerdere klanten onderhouden we dan ook jarenlange samenwerkingsverbanden.

Wat ga je doen?

Als DevOps engineer ben je onderdeel van een Scrum-team. Je werkt in sprints samen met scrum master, developers, UX-designers én de klant aan een online product, dat steeds veelzijdiger en bruikbaarder wordt.

Als DevOps engineer houd je je bezig met het zo geautomatiseerd mogelijk deployen, configureren en monitoren van online applicaties, gericht op een optimale beschikbaarheid van services en halen van afgesproken dienstverlening. Je behandelt (tweedelijns) calls, adviseert en geeft technische ondersteuning aan onze klanten en aan collega’s binnen je scrum team en binnen het team van engineers.

Om een 24×7 dienstverlening aan onze klanten te kunnen bieden, draai je mee in een standby-regeling, en ben je een of enkele dagen per week ook voor noodgevallen buiten kantoortijd bereikbaar voor de klant. Vanzelfsprekend staat hier een interessante vergoeding tegenover.

Wie wij zoeken

We zoeken binnen ons team van negen system/DevOps engineers een enthousiaste nieuwsgierige collega met passie voor solide internet toepassingen, die liever lui is dan moe.

 • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring en bent bedreven in automatiseren.
 • Tevens heb je brede vakkennis van IETF-standaarden, protocollen, online veiligheid. Enige programmeerervaring is vereist (bv Ansible, Python, Java(Script), Perl of PHP) .
 • Je hebt ervaring in het gebruik van ontwikkel tool chains zoals Git, Bitbucket/Github, JIRA/TFS, Jenkins, e.d.
 • Je hebt kennis van private- en public-cloud technieken zoals Hyper-V, AWS/Azure, Docker, Kubernetes, Mesos/Marathon.
 • Daarnaast heb je kennis van veel gebruikte applicatie- en web services zoals bv Node.JS, Apache Tomcat, IIS+.NET, ActiveMQ/RabbitMQ.
 • Je neemt een leidende rol in het leveren van een stabiele infrastructuur en applicatie raamwerk voor eindgebruikers en het ontwikkelteam.
 • Je draagt verantwoordelijkheid over je resultaten en bent een benaderbaar persoon voor je collega’s en klanten.
 • Je opleidingsniveau is HBO+.

Waar kom je terecht?

 • Informele omgeving in hartje Amsterdam (vlakbij de Nieuwmarkt)
 • Een hecht en gedreven team
 • Ambitieuze opdrachten
 • Je kunt je volledig uitleven op de techniek, hoge mate van verantwoordelijkheid en autonomie en volop kansen om mee te denken en je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?

Stuur ons dan je CV en een korte motivatie. Je kunt je sollicitatie insturen via onze website of per mail via jobs@info.nl.

Voor vragen en/of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Anja Molenaar of Dionne Helmer.

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.