Geef je connected business een boost met Smart Digital Twins

Je kunt Digital Twin-technologie inzetten om slimme en veilige gebouwen te ontwerpen en te bouwen, om precisielandbouw te realiseren of om energiesystemen te optimaliseren. Lees hier meer over hoe Digital Twin-technologie gebruiken om je connected business een boost te geven, sneller te innoveren en nieuwe kansen te creëren.

Verbind en beheer je assets, apparaten en sensordata op een gebruiksvriendelijke manier

Wil je je assets veilig en betrouwbaar met elkaar verbinden met behulp van moderne, IP-based protocollen en gestandaardiseerde, cloud-based architectuurprincipes? En ervoor zorgen dat je jouw smart devices op een gebruiksvriendelijke en datagedreven manier digitaal kunt beheren?

Dan is Digital Twin de technologie voor jou! Deze technologie maakt het mogelijk om preventief onderhoud uit te voeren en om je assets en smart devices digitaal te beheren. Daarnaast kun je de inzichten uit de Digital Twin-sensordata gebruiken voor het creëren van nieuwe kansen, het verbeteren van processen en het implementeren van nieuwe businessmodellen en diensten. Ontdek hoe Digital Twin-technologie direct waarde toevoegt aan jouw bedrijf.

Met connected Digital Twins:

  • Verminder je de TCO van je slimme connected apparaten met 50-65%
  • Bespaar je tot wel 40% op onderhoudskosten voor je connected devices en assets
  • Is de data die gegenereerd wordt door de smart apparaten en sensoren jouw eigendom
  • Optimaliseer je assets en processen door het gebruik van slimme data en voorspellende algoritmes
  • Gebruik je (realtime) IoT-data om snel en makkelijk relevante nieuwe diensten en producten te creëren
GROWx case

“INFO heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Plant Manager. Het team heeft in korte tijd een complexe klus geklaard. We zijn dan ook blij dat we onze samenwerking hebben verlengd voor nog eens drie jaar. Zo kunnen we nog meer gebruik maken van hun Agile methode en hun kennis van IoT en cloud technologie. Door voor langere tijd een commitment te geven aan elkaar, kunnen we optimaliseren en duurzaam innoveren.”

Ard van de Kreeke, CEO bij GROWx

Bekijk case
Evaq case

“Om maar direct met de deur in huis te vallen: Het EvaQ Lighting Digital Twin-platform is een doorslaand succes waarvan de toegevoegde waarde snel is ontdekt door onze klanten. INFO’s technologie reduceert installatiekosten en optimaliseert de Total Cost of Ownership voor gebruikers. De samenwerking met en de handelswijze van het team van INFO heb ik als bijzonder deskundig en plezierig ervaren.”

Michael ten Wolde, CEO bij EvaQ

Bekijk case
Growficient case INFO

“INFO is een toegewijde digitale partner, die ons ondersteunt tijdens de verschillende fases van ons bedrijf. Naast het feit dat ze snel in kaart hebben gebracht wat belangrijk is voor tuinders en hoe onze service waarde toe kan voegen aan hun dagelijkse werkzaamheden, hebben ze een zeer schaalbaar en toch flexibel platform voor ons gebouwd dat zijn gelijke in de markt nog niet heeft gevonden, maar zeer gewaardeerd wordt door onze gebruikers.”

Dirk-Jan Mulder, CEO bij Growficient

Bekijk case

INFO’s Connected Digital Twin-aanpak

Bij INFO helpen we je bij het definiëren van je roadmap, het ontwerp van nieuwe digitale producten en diensten en het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen. Onze aanpak zorgt ervoor dat we met echte, tastbare oplossingen komen die (direct) resultaat opleveren.

Begin klein

Als je IoT en Digital Twin-technologie in je bedrijf wilt gaan implementeren, begin dan klein zodat je het overzicht houdt. Gebruik moderne, IP-based protocollen en gestandaardiseerde, cloud-based architectuurprincipes om je zaken veilig en betrouwbaar met elkaar te verbinden. Welkom in de wereld van slimme connected devices.

Veilig assets onboarden

Met behulp van Digital Twin-technologie kun je assets rendabel onboarden, digitaal aansturen en beheren. En dat allemaal op een gebruiksvriendelijke, datagedreven manier, terwijl je de controle houdt op de beveiliging en datatoegang. Bespaar op het installeren, bewaken en onderhouden van slimme connected apparaten.

Realtime leren

Bekijk in realtime hoe je assets en processen het doen. Maak je (sensor)data visueel op een manier die nuttig is voor je eindgebruiker, zonder dat die daarbij overladen wordt met (overbodige) informatie. Neem betere beslissingen en deel je kennis met je collega’s en partners.

Meer efficiency, minder onderhoudskosten

Verhoog de efficiëntie en voorkom onderhoudskosten door patronen te analyseren en nieuwe operating-scenario’s te stimuleren. Optimaliseer processen en gebruik machine learning en AI om erachter te komen en te voorspellen welke processen verbeterd zouden kunnen worden.

Optimaliseer je processen op een slimme manier

Creëer een slimme wereld waarin dingen samenwerken en optimaliseer processen op een slimme manier. Verbind de Digital Twins en laat ze gedecentraliseerd en contextafhankelijk met elkaar communiceren. Stand-alone Digital Twins zijn nu agent-based en kunnen onafhankelijk in een digitale mesh werken.

Klaar voor de toekomst

Maak je bedrijf toekomstbestendig door het ontwerp en introductie van nieuwe diensten en businessmodellen.

Wat is Digital Twin-technologie?

Simpel gezegd is een Digital Twin een virtueel model van een process, product of service. De koppeling van deze virtuele en fysieke werelden maakt het mogelijk om data te analyseren en systemen te monitoren en zo problemen de kop in te drukken voordat ze zich voordoen, downtime te voorkomen, nieuwe businessmodellen te ontwikkelen en zelfs toekomstplannen te maken m.b.v. datagedreven simulaties.

Wil je weten hoe je Digital Twin-technologie in je eigen organisatie kunt introduceren? Wij begeleiden je gedurende het hele process and weten precies welke vragen we moeten stellen om een effectief en makkelijk te beheren connected Digital Twin-platform te ontwerpen.

Werken bij INFO
Patroon stippen
Patroon INFO

Jouw uitdagingons volgende project

Wil je het met ons hebben over wat Digital Twins voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Jann de Waal
Founder

"linkedin

+31 (0)20 530 9154
jann@info.nl

Contact us