Continue business innovatie voor Graydon

By 20 mei 2020

Continue business innovatie voor Graydon

Uitdaging

Sinds 1888 helpt Graydon bedrijven om betere zakelijke beslissingen te nemen door hen te voorzien van transparante en relevante bedrijfsinformatie. Om de gebruikers van Graydon nog beter te ondersteunen in het maken van de juiste keuzes, hebben we samen een meerjarige innovatiestrategie en product roadmap gedefinieerd. Zo werken we als Business Innovation Partner al 5 jaar nauw samen met Graydon.

Graydon X INFO
Graydon platform INFO

Meerjarige innovatiestrategie

Oplossing

Samen met Graydon hebben we een meerjarige innovatiestrategie gedefinieerd om nieuwe digitale producten op de markt te brengen. Zo vergroten we het marktaandeel van Graydon en geven we hun klanten een heldere kijk op risico’s en kansen. Zo helpen we bedrijven groeien door de kracht van data.

9 nieuwe digitale producten voor Graydon

Onze (service) designers en strategen begrijpen de behoeftes van de klanten van Graydon en vertalen deze naar digitale producten die gericht zijn op het bieden van de beste gebruikerservaring. Zo ontworpen en valideerden we ruim 9 producten zoals het Decision Model en Credit Reports, waarmee grote hoeveelheden data worden omgezet naar waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten. Op dit moment werken we aan Due Dilligence producten zoals UBO, Compliance checks en XSeptions.

User tests

Hoogwaardig maatwerk

Samen met de Product Owners van Graydon werken twee Scrum teams vanuit ons kantoor in Amsterdam continu aan het ontwikkelen en implementeren van deze digitale producten. Er wordt hoogwaardig maatwerk gebouwd en nieuwe releases volgen elkaar in rap tempo op. Onze agile way-of-working garandeert Graydon een snelle time-to-market.

Resultaten

Aan het woord

Icoon quote

De filosofie van INFO om agile producten te ontwikkelen sluit naadloos aan op onze visie om oplossingen snel te realiseren terwijl de klant ons doorlopend van input voorziet.”

Richard Ates, Director Product Development, Graydon

Uitgelicht

5
Samenwerking met Graydon
9
Nieuwe digitale producten samen ontwikkeld
4
Gemiddelde time-to-market per product

Jouw projectonze volgende uitdaging?

Jann de Waal
CEO

"linkedin
+31 (0)20 530 9100

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.