Livecast: Grip op jouw innovatieproces

De Innovatie Livecast is verplaatst naar 2021. Begin januari wordt de nieuwe datum bekend gemaakt.

Innovatie Livecast

We keken er ontzettend naar uit om samen met jou en tafelgasten van Takeaway.com en GROWx dit jaar inspirerend af te sluiten. Vanwege de lockdown hebben wij besloten om onze Innovatie Livecast die woensdag 16 december om 11:00 uur live vanuit Droog Amsterdam zou plaatsvinden te verplaatsen naar begin 2021. De kwaliteit en interactie tussen de tafelgasten die wij met deze livecast nastreven is in een volledige digitale sessie niet haalbaar. Na de feestdagen nodigen we je graag uit voor een nieuwe datum!

Het thema van deze livecast is geïnspireerd op ons handboek: Take control of your digital innovationDownload het handboek hier.

We bevinden ons in een moeilijke tijd waarin ons aanpassingsvermogen flink op de proef wordt gesteld. We vroegen onze tafelgasten Tim Scheerboom (Takeaway.com) en Ard van de Kreeke (GROWx) hoe zij hier in hun innovatieprocessen mee omgaan:

“Houd vast aan je visie, maar schakel direct op de nieuwe realiteit en probeer daar ook op in te spelen. Wees bewust dat historische data een minder voorspellende kracht hebben en probeer dus zo snel mogelijk nieuwe data te verzamelen.” – Tim Scheerboom, Global Director Retention Marketing bij Takeaway.com

“Focus op de dingen die je kunt aanpassen, verspil geen energie aan negatieve dingen waar je toch geen invloed op hebt. Er zijn altijd kansen.”
– Ard van de Kreeke, CEO bij GROWx

Tim Scheerboom | INFO
Floris Nijdam | INFO
Cyrille Rentier | INFO
Ard van de Kreeke | INFO

Meld je nu aan